Σάββατο 16 Απριλίου 2011

New SS Doll:Chrisette Michele



Γειά σας είμαι η νέα writter αυτού του blog για τις νέες superstar dolls!:)Ας αρχίσουμε με την νέα doll!Ελπίζω να περάσουμε καλά!

Βιογραφία

Η Μichele γεννήθηκε στην Κεντρική Islip , Νέα Υόρκη , και μεγάλωσε στην Patchogue . Ο πατέρας της ήταν διάκονος και η μητέρα της διευθύντρια χορωδίας. Michele οδήγησε χορωδίες gospel στο γυμνάσιο. Παρευρέθηκε πέντε πόλεις College στο Dix Hills , Νέα Υόρκη, και αποφοίτησε με φωνητικά βαθμού απόδοσης. 

Μουσική καριέρα 

Αρχές

Michele έχει παρουσιαστεί σε πολλές χιπ χοπ άλμπουμ. Είναι για το παιχνίδι album του " LAXστο "Ας ζήσουμε". Στις Jay-Z είναι Kingdom Come αυτή χαρακτηρίστηκε το δεύτερο single " Lost One ", ενώ στις Νας « Hip Hop Is Dead , χαρακτηρίστηκε τρεις φορές: για το άλμπουμ είναι το δεύτερο single " Δεν μπορώ να σε ξεχάσω », ο Kanye West -που παράγονται "Still Dreaming", και το τελικό κομμάτι "Ελπίδα". Εμφανίστηκε επίσης στο bonus κομμάτι "Slow Down", απόGhostface Killah 's The Big Doe Rehab .

I Am (2007)


Το ντεμπούτο άλμπουμ του Michele, I Am , κυκλοφόρησε στις 18 Ιουνίου του 2007. Το τραγούδι "τη χαρά σου" κυκλοφόρησε στις iTunes ως δωρεάν μόνο της εβδομάδας. Το λεύκωμα ωοτόκησε τέσσερα singles: "Αν έχω My Way", " Best of Me "," Be OK ", και" Love Is You ". Το άλμπουμ είναι αποτέλεσμα μόνο "Αν έχω My Way" σύμφωνα με το χάρτη στο νούμερο τέσσερα στονπίνακα διαφημίσεων 's Hot Ενηλίκων R & B Airplay και τον αριθμό είκοσι τέσσερα για το καυτό R & B / Hip-Hop τραγούδια . «Μητρικού γάλακτος" σύμφωνα με το χάρτη για το καυτό ενήλικο σύγχρονο τραγούδια στο νούμερο είκοσι ένα. Τον Δεκέμβριο του 2007, "Be OK» κυκλοφόρησε ως το τρίτο single, χαρτογραφώντας στον αριθμό εξήντα τέσσερις στο καυτό R & B / Hip-Hop τραγούδια και τον αριθμό είκοσι ένας στα καυτά Ενηλίκων R & B Airplay. Το 2008, το "Love Is You", κυκλοφόρησε το άλμπουμ τέταρτο και τελευταίο και μόνο για το άλμπουμ? Που έφθασε στον αριθμό ενενήντα στο καυτό R & B / Hip-Hop τραγούδια και τον αριθμό είκοσι στα καυτά Ενηλίκων R & B Airplay.

Θεοφάνια (2009)

Το 2008, Michele εμφανίστηκε στη διαδρομή "Rising Up" από το The Roots λεύκωμα « Rising Down .Michele φιλοξενούμενο έναστρο ως ο ίδιος στο The CW είναι φίλες , στο επεισόδιο με τίτλο «Τι είναι μαύρο-α-Lackin;", το οποίο αρχικά προβλήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008. Έγραψε επίσης ένα τραγούδι για του Perry House Tyler των Payne με τίτλο "Έχω Gotta αγάπη Jones". Από Μάιος-Ιούλιος 2008 Michele ξεκίνησε ένα πανεθνικό συν-headlining περιοδεία με τους συναδέλφους ψυχή τραγουδιστήRaheem DeVaughn ονομάζεται η τέχνη της αγάπης Tour? Solange Knowles , όπως το άνοιγμα. πράξη που της κοινοποιήθηκε Το Σεπτέμβριο του 2008, ο Michele πραγματοποιούνται δύο φορές το απόγευμα της Stars : Αφιέρωμα στον Patti Labelle .
Στα μέσα-2008, Michele άρχισε να ηχογραφεί για το άλμπουμ της το δεύτερο, Θεοφάνια . Τον Ιανουάριο του 2009, είναι ο τίτλος κομματιού άλμπουμ της κυκλοφόρησε το πρώτο single. Κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου 2009, το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα για το Billboard 200 πώλησης 83.000 αντίτυπα στην εβδομάδα για το άνοιγμα της.
Michele γρήγορα στο ξεκίνημα του εργασιακού με το βιαστή Rick Ross, και του Καναδά rapper / τραγουδιστής Drake σχετικά με το τέταρτο single του άλμπουμ τεφλόν του Ross Δον ονομάζεται Aston Martin Μουσικής. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου 2010. 

Ας Ελευθερία Reign (2010)

Michele κυκλοφόρησε άλμπουμ της studio τρίτη, ας Ελευθερία Reign , το 2010. Το λεύκωμα περιλαμβάνει τα singles, "είμαι ένα αστέρι», «Αντίο Game". Το άλμπουμ χαρακτηριστικά Michele επιδόσεις hip-hop, R & B, καθώς και το dance-pop επιρροές "So Cool". Το λεύκωμα στον αριθμό 25 στον αμερικανικό πίνακα διαφημίσεων 200 το διάγραμμα, πουλώντας 42.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα του.
missomorfi010!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου